Adele Enersen

Adele Enersen
Adele Enersen

2011. június 2., csütörtök

Foci

Ma voltam "focis" szülőin, ugyanis a labdarúgó klubnak, ahova a gyerekek járnak új elnöke lett, és felvázolta, hogy milyen változások lesznek, mit, és hogy gondolt. Háát, nem is tudom. Eddig a suliban volt, most a városi sportpályán lenne. A suli mellettünk, a pálya viszont nem épp itt van, 20-25 perc séta. És heti 3-4 edzést szeretne. Meg még egy csomó mindent. Ez mind szép és jó annak, aki élsportolót szeretne a gyerekéből, de mi nem. Ők azért fociznak, mert szeretnek, és csakis hobbi szinten. És valljuk be őszintén, soha nem lesznek válogatott focisták, de még NBI-esek sem. (az ember legyen tisztában a gyermeke képességével, és szerintem abból hozza ki a legtöbbet) Ráadásul a tagdíjat is megemeli.
A gyerekek szeretnének menni, megkérdeztem tőlük... de hogy az idejükbe (meg pénztárcánkba) belefér-e, az már kétséges... még elég képlékeny a dolog.

Már várom a tüneteket, hogy megjöjjön, de várat magára... elvileg hétfőn kellene, de nem valószínű, hogy most pontos lesz. Általában 26 naposak a ciklusaim, de most tuti 28-on is túl lesz... de csak mert várom...hogy mehessek Pestre, és megtudhassam, hogy kezdhetjük-e végre, eltűnt-e már az a fránya tüszőmaradvány...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése