Adele Enersen

Adele Enersen
Adele Enersen

2011. október 28., péntek

UH után...

Tegnap sikerült beszélnem a dokival. Reggel hívtam, és egyből felvette. Mondta ne aggódjak, a ciszta sok babánál van, többnyire felszívódik, a vesetágulat pedig szintén gyakori, nem kell túlaggódni (kösz szépen, de azért csak ott van)
Megbeszéltük, hogy ír beutalót genetikai tanácsadásra, és magzati EHO kardiográfiára (szívultrahangra) Ezeket a SOTE I-en csinálják. A sors fintora... Kértem is időpontot, szerencsére a genetikára viszonylag hamar kaptam, 7-ére, de szívuh-ra csak 21-re. Gondolkoztunk rajta, hogy elmegyünk magánba, Dr Hajdú Júliát javasolták. De mivel csak 1 héttel hamarabbra kaptunk volna időpontot, mindezt 15 ezer Ft-ért, így maradtunk az eredeti államilag támogatottnál, szintén Hajdú doktornőnél (ő rendel a SOTE-n)

De nem idegeskedek rajta, érzem, ahogy mozognak, főleg ő. Őt sokkal többet érzem, sokkal erősebben. Ilyenkor mindig olyan boldogság önt el. Teljesen megnyugtat, mintha mondaná, hogy nem lesz baj, és hiszek neki. Ha meg baj, van, akkor az már úgy is van, de megoldjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése