Adele Enersen

Adele Enersen
Adele Enersen

2011. július 19., kedd

Rémálmok

Már a második éjszaka rémálmokra ébredek. Tegnap azt álmodtam, hogy elkezdtem vérezni, de nagyon, és nagy darabokban. Mire feleszméltem, hogy ez csak egy álom. Azért elmentem a vécére (egyébként is kellett) hogy megbizonyosodjak, tényleg minden rendben van. Gyorsan el is hessegettem a gondolatát is az álmomnak, nem szerettem volna tovább foglalkozni. Nagy nehezen visszaaludtam, és az álmom visszatért, de most olyan valósághűen, hogy nem voltam tudatában, hogy ez nem a valóság. Mikor újra felébredtem, gyorsan körbenéztem magam, mert tényleg azt hittem, itt a vég!
Ma reggelre megint csak nem volt kellemes az ébredésem, folytak a könnyeim, mikor kinyitottam a szemem. Most nem volt olyan drasztikus, véres álmom, inkább olyan nyomasztó. A pénteki UH-on voltam, és prof megvizsgált, de nem szólt semmit. Majd mikor leültünk az asztalhoz, akkor írt, táblázatot töltött ki, és egy nagy áthúzott nullát írt oda, hogy hány baba van. Én csendben tudomásul vettem, és csak a könnyeim folytak, Majd felhívtam a páromat is, aki értetlenkedett, nem hallotta amit mondok, így szinte kiabáltam. Utána az ottani szülésznőkkel valamilyen könyvtárba mentünk, hoztak nekem valamit inni, én közben eldöntöttem, hogy este leiszom magam (soha nem szoktam) És itt valahol ébredtem fel.
Bármennyire is próbálok pozitív leni napközben, de éjszaka a tudatalattim megint csak dolgozik rendesen! Semmi tünetem nincs, sőt már megint tudok hason aludni, és már szinte megint csak úgy alszok. Nem tudom mi lesz pénteken....

2 megjegyzés:

  1. Inek!
    Tudom, messze még a péntek, de emlékszel, amikor megosztottad velünk, hogy álmodban véreztél, nem sikerült, még az eredményhirdetés előtt?
    Csak álmodban szerencsére, a valóságban pont az ellenkezője történt, sikerült! Nem történt baj!
    Kitartás!
    Tudom, könnyen beszélek!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Igen Drága, nagyon aranyos vagy, nekem is eszembe jutott :) Puszi!!!

    VálaszTörlés